Sjukstuga

Här råder full sjukstuga. Har själv varit förkyld och hade min pik i onsdagskväll men det vände efter 13 timmars sömn. Går däremot traditionsenligt med min torrhosta. Det är dock värre med killarna som spränger febertermometrar. Lilleman har näst intill tappat rösten, så obehagligt att ligga och lyssna på stackarn när han sover och det rosslar vid varje andetag.

Måste dock säga att det har varit oerhört skönt att inte ha klivit ur pyjamasen idag efter denna vecka. Det har gått i ett. Avslutade veckan med att bla måla väggarna i Anders nya lägenhet i Gbg. Niclas låg hemma i 40 graders feber så jag åkte ner med deras mor och bidrog med lite representation från familjen Brynjarsdottir/Hedlund.

I torsdags kom pappa med familj hem från Thailand och med en vecka kvar till julafton är nu alla hemma. Har alltid älskat jul och framförallt julbelysning. Men i år har jag fått nöja mig med belysning i äppleträdet i trädgården.

20121215-232225.jpg

Huset kom inte med fönsterbrädor.. 🙂 så ljusstakarna ligger kvar i flyttlådorna. Premiär för julgran får väl ske först nästa år. Har varit lite sugen på att ta in en liten meterhög gran och plantera i en trälåda. Har sett flera fina exempel på Pinterest. Som dessa.

20121215-231524.jpg

Källa

20121215-231816.jpg

Källa

20121215-232020.jpg

Källa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s