Gapskratt, tårar och kloka ord…

…det får sammanfatta gårkvällens oerhört inspirerande föreläsning av Christer Olsson, Emma Igelström och Pernilla Emme.

Christer Olsson som jobbar som föreläsare, coach och inspiratör för ledare av några av Sveriges största företag, talade igårkväll om personligt ledarskap och utveckling. Människans behov att känna sig behövd samt att bli sedd privat och professionellt. Han levererade en hel hög med kloka och självklara ord, ingen rymdforskning som han sa. Han bidrog till flera skratt och stundtals gapskratt. Med allt summerat handlar det om att vill du utvecklas och nå mål som du hittills inte verkar kunna nå, måste du bidra till HANDLING. Du måste göra något annorlunda idag mot vad du gjorde igår, gör något annorlunda imorgon mot vad du gjorde idag. Det är INTE tanke som räknas, handlingen.

Efter Christer steg Emma Igelström upp på scen och berättade sin historia. En tung sådan med höga toppar och djupa dalar. Så rotad som idrottsmänniskan är i mig fanns det mycket jag kunde relatera till i hennes historia. Framförallt va det gäller perioder i livet när man varit rädd för att misslyckas och hur mycket energi det drar i jämförelse med energin som förbrukas av att göra något man älskar. Men Emma tog det till en helt annan nivå, som hon sa, allt handlade om att vara och göra allt bäst, oavsett om det handlade om VM i simmning, VM i karriär eller VM i alkohol. Hennes föreläsning gav rysningar och floder av tårar. Den kompletterade Christers föreläsning oerhört bra. Han hade tidigare talat om att en människas styrka kan bli en överstyrka och på så vis bli den människans svaghet och tvärtom en människas svaghet är samma människas överstyrka.

Om ni får möjlighet att se dem tala ihop, ta den. Enormt inspirerande.

För att belysa vissa delar lite extra fanns Pernilla Emme på scen och spelade piano och sjöng väl valda låtar in i mellan Christer och Emmas set. Ett mycket effektfullt sätt. Som sagt en väldigt givande kväll.

Både Emma och Christer har böcker som rör vid deras samtalsämnen de finns att beställa här!

20121205-105901.jpg

20121205-105918.jpg

20121205-105932.jpg

20121205-105942.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s