😉 Lugn lugn, mamman har inte någon form av kris för att lilleman blir stor. Herregud han e ju bara 75 cm ovanför marken. 🙂

Idag har vi plöjt one hit wondern ”Ja må han leva” och riktigt tagit i från tårna just på hurra ropen inför Sigges allsång ikväll. Han verkar taggad.

Mamman har riktigt fått pyssla ”her ass of” (om det ändå var möjligt…).

Klippt, klistrat och häftat ihop hemmagjorda vimplar, hängt upp ballonger till höger och vänster, finputsat prinsesstårtan med geléskrift och samtidigt som ovan nämnt plöjt dagens låt. Målet är att han skall le igenkännande när vi drar igång den. Jag tror vi är där nu, risken man vill undvika är när vi plöjt den så hårt att han börjar storböla, som en annan när man hör Sean Banan.

Ikväll blir det lite kalas för Sigge. Vi tjuvstartade redan  i lördags med Sigges mormor. Lite som en generalrepetition, bra med träning inför den stora uppgiften att blåsa ut sitt ljus. Vilket påminner mig att jag glömt köpa ett. Kanon.

I vilket fall som helst skall bli roligt att se hur han reagerar med alla som står och sjunger och stirrar på honom. Känner jag honom rätt efter 12 månader så kommer han sitta och studsa i sin stol och vifta med armarna hej vilt. Båda gott inför hans 15 års dag. Jaiks…krisen är nog inte långt bort ändå.

Önska oss lycka till. 😉

Annonser

En reaktion på ”Då var han ett, snart e han väll 15….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s