Ljungskile utmaningen – en succé!

Vilken fantastisk dag vi fått! Vädret kunde inte ha varit bättre. Det har varit ett super proffsigt arrangemang och skitkul rent utsagt! Nu sitter jag nyduschad och mör i benen efter alla mördarbackar, styrkeutmaningar och extrem terrängcykling!

Eileen och jag kom på femte plats med 7 av 8 utförda utmaningar som resulterade i 134 poäng. Vi tabbade oss med station 6. Vi var på tok för ivriga och slängde oss in på utmaningen ”omvägen” som innebar en längre cykeltur och ca 20 extra poäng. Däremot skulle vi första ha svängt in till golfbanan och utfört två utmaningar som kunde gett totalt 16 poäng och DÄREFTER ut till vägen igen för omvägen. Vi upptäckte vårt misstag för sent och utmaningarna måste tas i sifferordning. Hade vi klarat golfutmaningen under 12 minuter så hade vi haft chans på tredje pallplats. Men så är tävlingen, att läsa karta och instruktioner är också en viktig del. 🙂 Nu är vi ruskigt motiverade till nästa år istället. Ljungskile Utmaningen 2013 går av stapeln den 7 september.

Däremot mina vänner, gick jag inte lottlös från tävlingen. Tack vare en hel HÖG med sponsorer lottades det ut ett fullproppat prisbord till oss andra. Med fyra priser kvar på bordet, förstår ni också att det var meningen att jag skulle ha denna necessär. Eller vad säger ni…;)

Hot fellow!

/B

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s