Sigge har flyttat

Idag blir Sigge 11 månader. Så redan igår ansåg hans föräldrar att det var dags att klippa navelsträngen. Det var helt enkelt dags för Sigge att flytta. Han fick flytta in i sitt eget rum helt enkelt.

Sigges rum har renoverats totalt, det var ett av två rum vars golv var original plastmatta. Vi la in nytt golv och tapetserade. Måste nog säga att det hitills är det rum som jag blivit absolut mest nöjd med val av tapeter och färgnyans. Fondväggen är ingen typisk barntapet, den kommer från Midbec och kollektionen Showstopper  och har nummer W001503.  Föreställer kända byggnader såsom eiffeltornet, lutande tornet i Pisa, kinesiska muren med flera. Tapeten är inhandlad hos Nordsjö Ide & Design, den lokala måleributiken.

Den vita byrån/skötbord som står längs fondväggen skall inte vara kvar i rummet. Utöver det är det mest detaljer kvar, lite bilder på väggarna, en hylla flr hans böcker som ska vara barnvänliga och hänga i Sigges höjd. Inspirerad av min vän Josefine som är förskolepedagog och tipsar om att försöka inreda barnrummet ur barnens synvinkel (så gott det går). Vänligen bortse från Sigge tavlor och höga byråer…;) Försöka va det.

/B

Annonser

5 reaktioner på ”Sigge har flyttat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s