Roadtrip med Aprilbarnen

10:18, vi har överlevt första natten utan söta barn och snygga män. 🙂 Inga Hangover moments värt att göra film om, det skulle vara då vi snodde ”Mias” taxi eller när vi ”låna” grillstugans elkabel för att kunna ladda våra telefoner.

Dagisfröken Jossan vakna 06:50 för att inspektera vädret och meddela att hon behövde upp och gå till damernas och undra om någon skulle med, fiska nog efter dörrvakt till toan men fick dålig respons.
Prognos: Blå himmel och hon hitta en toa som hon våga låsa. 😉

När vi anlände till campingen igår öste regnet ner. Vår proffschaufför iklädd tyrolenhatt gjorde en felfri parkering trots ett svagt ögonblick av nervositet när receptionisten meddela att vi var tvungna att backa in på platsen, trots försök att muta henne med färdigblandad Tysklands mojito gjorde hon inget undantag för oss.

När handbromsen var dragen korkades skumpande upp och kvällen var igång. Helt ok kväll, dock ingen maxpoäng för dansgolv, för dåligt. Trots detta skådades legendarisk dans på golvet till LMFAO ”Sexy and I Know It”.

För att ta oss hem beställde vi en taxi som skulle hämta oss vid varmbadhuset, men vi i ren S.W.A.T anda tog över och stal ”Mias” taxi. Chauffören kunde inte säga nej till vårt charmiga sätt (Läs: han insåg att det var lättare att köra oss den korta biten än att bli av med oss)

Frågan är om Mia tog vår taxi?

Nu ligger vi vid poolområdet för att det nere vid stranden rådde sandstorm. På poolområdet råder det en explosion av Foppatofflor och skåningar, Kicki, du hade fått eksem.

Ikväll åker de medtagna cyklarna fram för nya äventyr!

We’ll be back!

B och Co.

20120630-114208.jpg

20120630-114231.jpg

20120630-114329.jpg

20120630-114352.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s