Midsommarfirande

En riktig bra midsommar med rätt bra väder i förhållande till vad som var väntat. Det brukar har rätt stor betydelse på en dag som midsommarafton.

Vi inledde med brännboll på skarsjövallen. Vansinnigt kul! Alla familjer hade med sig picknickkorgen och engångsgrillar och en och annan kyld öl. Sen är vår bäste Mange Meny van att hotta upp picknickarna med det lilla extra och slängde fram självplockade ostron med tillbehör. Inte för inte han kallas Meny.

Sigge went bananas när han fick en hel 11manna gräsplan att krypa runt på och framförallt alla goa proteinfyllda skalbaggar att käka…;) nja tror vi hann stoppa honom innan det gick riktigt så långt.

20120623-151648.jpg

Familjen Brynjarsdottir-Hedlund gick hem för att vila inför midsommarfirandet på folkhögskolan. Men vi var alla tre helt slut och somna så det blev att åka direkt till Barckarna.

Med dom kontakter man har hade ett mobilt hem levererats till adressen och blev vårt hem för natten. Riktigt mysigt att sova i husbil.

20120623-152637.jpg

Vi värmde upp den inför nästa helg då den ska få ge sig ut på en ordentlig tjejtripp. Apelvikens camping i Varberg inklusive ett besök på Ullared. Aprilbarnens trettioårs present från mig. 🙂 Kommer bli en legendarisk resa!

Mitt upp i denna lycka har tjejerna planerat att vi alla skall bära den värsta uppfinningen sedan Jesus bar törnkrona, Foppa tofflan. Visst fan fick jag ett par i sommarpresent av Angela igår. Ett par lila…..tack. Risken att de råkar ut för en smältningsolycka innan fredag är rätt överhängande.

Idag, midsommardagen skulle vi traditionsenligt skvallrat om gårdagen hemma hos Familjen Lönnqvist över ca 80 burgare. Men vädret satte tyvärr stopp för det i år och nu hänger vi till min mammas glädje på hennes altan och ska dricka kaffe, eller ja, vissa sover.

20120623-152901.jpg

Trevlig midsommar på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s