Härlig helg

Blev en härlig helg med uteblivet regn, med undantag för en kort stund igår. Tog tillfälligt skydd under den stunden i båset på golfrangen.

Ja det blev premiär i helgen. De stackars klubborna och skorna fick se dagens ljus och luftas på Lyckorna golfklubb. I lördags gick jag ut med pappa och Nudd. Hur det gick? Gick på mitt handicap och som jag sa direkt efteråt.
– Jag lär spela sämre rundor under sommarn. (kategori: positiva klubben) 🙂

Det gick rätt ok med andra ord. Typisk första runda. Avslappnad och funderar inte så mkt.

20120618-163126.jpg

I fredags var jag och Sigge uppe med tuppen och på plats 08.00 på badhuset. Det gjorde att kl 12 på dagen upplevde hela min kropp att klockan tvunget skulle ha varit minst 15.00 iaf. Var helt slut. Dagen fortsatte med godaste skolavslutningstårtan hemma hos Frida. På kvällen såg vi fotbollsmatchen hos Barckarna, den vet vi hur den sluta. Fan så tråkigt.

(PAUS) Tre timmar senare….

Skulle lägga Sigge för sin eftermiddagslur och somna själv. Vi vakna 18:45, det kommer bli en sen kväll för Sigge pga det. Vi var slut båda två. Hade planerat att hänga på ett starkt gäng som kör intervall pass på måndagar 19:15. Men var oförberedd och tom på energi. Slängde ihop pannbiff, färskpotatis och brunsås med ångkokta grönsaker och fyllde på energilagret istället.

Var själv ute och sprang igår kväll i duggregnet. Känner att kroppen börjar hitta tillbaka på riktigt nu. Gött! Största utmaningen är att hålla sig frisk och undvika den svullna halsen.

Hämtade i veckan ett stort matsalsbord till huset! Köpt på blocket. Björkträ, men skall måla det ljusgrått heltäckande. Så nu är jag på jakt efter ”rätt” stolar. Drömmen hade varit 8 st Eames DSW stolar, ska bara plantera det där trädet som det växer tusenlappar på. Tror det finns att köpa på Blomsterlandet… Eller va det plantagen tro?

20120618-215004.jpg

God kväll!

Annonser

En reaktion på ”Härlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s