Efter helgen kommer måndag

Har haft en skön helg som inleddes med tapas fredag. Familjen tog sig till Kärrstegens gård, vårt favvoställe för att inhandla skinka, ostar och vad som känns rätt för stunden.

20120402-225513.jpg

Lördag morgon bar det av ner till götet så att Sigge skulle få hänga med sina balla gudföräldrar som bor i storstan. Efter att vi installerat oss hos Anders tog vi oss ut på stan. Stoppade till på Babyland där vi köpte barnvagnen, behövde skruvas åt lite, passade då på att ”pimp Sigge ride” a bit. Blev endast en nätkasse man kunde spänna fast på vagnen som visat sig vara guld värt för överflödigt krafs som man (läs Brynja) bär med sig. Hade gärna önskat en kopphållare och krok som man kan hänga matkassar på.

Sprang på en hemmapappa i Ljungskile som hade pimpat sitt barns ride på hög nivå med IPhone högtalar hållare. Två olika skruvkorkshållare, självklart en kopphållare och flera andra viktiga (eeeeh) saker. Lite sotis blev man ju.

20120402-230223.jpg

Tillbaka till helgen. Gudfar Anders tog sitt uppdrag på allvar och bar omkring Sigge i bärselen medan pappan putta barnvagnen, visste man inte att de var bröder hade man kunnat tro att de hade skaffat sig ett kärleksbarn :). Haha…

20120402-230643.jpg

Efter en god matbit på Aveny 1, mötte vi därefter upp moster Berglind som slutade jobbet lägligt. Syrran vän Evve som bor i Barcelona hängde på och bidrog med att försöka lära Sigge spanska. Sigge var däremot mer förtjust i Evves halsband.

20120402-231011.jpg

På söndagen åkte vi in för att fika med Oscar som är hemma en vecka från golfandet. Blev en mysig fika i Haga innan det var dags att bege sig hem.

20120402-231855.jpg
Sigge i sin nya fina mössa

Kvällen avslutades hemma hos Thylenarna med söndagstacos och marängsviss :).

Idag gjorde jag det enda rätta, storstädning av lägenheten, känns väldigt skönt i efterhand.

En eloge till Anna som drog med mig på Box 60 min, hade spykänslor och mådde illa efter passet, det var så jobbigt, och BRA!. Vi inledde med en drygt 3-4 km uppvärmning i löparspåret. Håller alla tummar och tår att halsen inte är uppsvullen imorgon.

Nu är jag så trött att ögonlocken känns som bly och jag nickar till konstant. Dags att lägga sig!

Natti Natti

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s