Operation, meditering och hemligt uppdrag

Allt på en och samma dag!

Operationen är inte så dramatiskt som det låter naturligtvis. Hade tid för att kolla ett födelsemärke på förmiddagen och läkaren tyckte att det var lika bra att ta bort det där och då. Sigge låg i sin insats på golvet och prata. Vid något tillfälle stanna läkarn och sköterskan upp pga underliga läten och fråga Sigge om han blev ledsen nu. Men jag kände igen lätena och fråga om han var röd i ansiktet. Ja svara dom och skratta. Sigge fyllde hela blöjan.

Nu sitter jag och dricker kaffe i solen vid mediteringsrondellen eller va det nu är tänkt att va på torget i Ljungskile. Det som ersätter den tilltänkta fontänen. Det lite lugnare här än på Kungsportsplatsen i Gbg 🙂 skönt med kontraster.

Top secret mission, ja det är precis vad det är och mer kan jag inte säga. Då måste april barnen döda mig 😉

Fick även skickat två paket som stod på To Do listan. Ett till mamma med bilder på Siggelicious till mormor samt dopboken som jag missa ge henne sist hon va här. Hon ska ha med sig samtliga saker till Island på söndag. Hade verkligen velat åkt med! Har planer på att åka en vecka i sommar. Skulle vara helt fantastiskt. Gammelmormor måste ju få träffa charmtrollet.

Sedan skickade jag boken ”Att föda med mindfullness” till Madde som ska ha en liten bebis i sommar. Det är inte alls så new age som det låter. Väldigt mycket logik, sådant man redan känner till men behöver bli påmind om när man ska genomföra något så stort som en förlossning och framförallt om man gör det för första gången och helt naturligt känner en viss oro. Det handlar om att vara här och nu, det är lättare sagt än gjort om man inte har några enkla verktyg som hjälper en att fokusera på vad som händer just nu och jobba med det man har istället för att längta tills det är över och rikta fokus fel. En kort och enkel bok som kostar 39 kr och är VÄL värd pengarna.

20120314-113322.jpg

20120314-113328.jpg

20120314-113334.jpg

Annonser

En reaktion på ”Operation, meditering och hemligt uppdrag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s