Sigges beats

Sigge har nu fått sin första Spotifylista vid snart 5 månaders ålder, Sigges beats. Vi hoppade över sångstunden på hemgården i morse och körde egen sångstund här hemma. Sigge är fortfarande väldigt tät i näsan, men en glad prick som vanligt. Blir lite grinig när han inte får sovit tillräckligt, svårt att sova när han inte kan andas med nappen i munnen, men tillslut tar tröttheten över och vinner, så nu sover han.

Vaknade till 5-10 cm snö, och blött i luften, ingen het kombo, det vädret klarar vi oss utan. Istället gjorde vi det enda rätta gick och köpte strandkläder till Sigge mannen. 😉 Minimode har nu 70% rabatt då butiken upphör 1 april. Så vi hittade en heldräkt till beachen med 50 i solskyddsfaktor, om han får mitt pigment lär han behöva det.

Var inne och gjorde ett försök på hm.se strax efter tio imorse då man skulle släppa Marni kollektionen och fick uppleva för första gången hur det är att stå på kö till en webbshop. That’s a first time. Kom inte längre än till kön, gav sedan upp. Hade planerat att åka till Gbg idag och ta en vända förbi butiken och en sväng förbi kontoret men blev inte av. Ska se om vi får till det imorgon, om Sigge känns ok. Vi hoppar det.

Skypea med mamma idag som åker till Island om en vecka. Vi gjorde en inventering i de garnnystan jag har sedan tidigare liggandes hos henne. Jag har önskat mig en tröja av henne och idag besluta vi att det blir samma mönster som Niclas tröja men i dessa färger istället.

Om någon av er är vass på at sticka efter mönster och är sugen på en tröja, väst, klänning, vantar osv i denna stil finns många mönster att hämta hem gratis. Här är hemsidan! Finns som engelskt alternativ också.

God kväll people

//B

Annonser

En reaktion på ”Sigges beats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s