Project Bamarang

Groupon inledde den stora rabatt hypen på webben, eller iaf lyckades slå stort med den. Nu dyker det upp ”shoppingklubbar”, inte helt olikt ovanstående men lite annorlunda. Exempelvis Campadre och nu Project Bamarang där kravet är att du blir medlem (kostnadsfritt) för att överhuvudtaget kunna ta del av vilka erbjudanden dom faktiskt har. Generellt handlar det om produkter och varor, inte tjänster och upplevelser som Groupon varit kända för. Uppdatering: Var inne på Campadre precis och såg att de erbjöd upplevelser iform av hotellnätter bland annat.

Campadre blev jag tipsad om av Frida, de erbjuder rabatterade priser på klädesmärken under en begränsad period, exempelvis erbjuder rabatt på 5-10 olika Lexington plagg, ett antal olika Hunter stövlar. Rabatten kan vara så bra som 50% ibland mer. Den jag upptäckte idag var Project Bamarang, de har samma upplägg som Campadre men inriktar sig på design och inredning. Kan vara möbler, smycken, prints, tavlor, retro t-shirts, lite annorlunda stilmässiga produkter, nu hade de riktiga snygga och färglada skärp från ett tyskt märke som översattes till ”De tre bältdjuren” bara namnet är ballt. 🙂 De hade ett väldigt bra erbjudande på en lyxig skinnväska, kanske lite mer herrmodell, men jag gilla den.

Jag gilla deras nisch ,

”Att hitta bra design är inte lätt, men du vet vad du letar efter när du ser det! Alla älskar design som är praktisk, som inspirerar, får oss att skratta eller som bara är vacker.”

Direkt taget från deras hemsida. Sugen på att bli medlem, bli det via min inbjudningslänk här!, så får du 150 kr att handla för hos dom.

Den som säger att man inte kan köpa sig lycka, vet inte var man handlar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s