En fantastisk dag

Gårdagen var ännu en fantastisk dag med solsken och härligt umgänge. Vi starta dagen med sångstund på hemgården med Jossan, lille Nils, Hanna och hennes Maja mfl. Sigge tycker det är för roligt, han ser helt förundrad ut när alla sjunger och klappar i händerna och snurrar runt. Han har så väldigt nära till skratt, det går inte många sekunder fören han avfyrar ett leende från öra till öra när man får ögonkontakt. Ibland flinar han och och väntar på att man skall titta på honom, han e för rolig!

Efteråt tog vi en promenad i det sköna vädret och hade med mig kameran efter att ha blivit inspirerad kvällen före när jag surfa lite olika fotobloggar.

Skulle även hjälpa min fina vän Linn med lite bilder. Vi hade ett photoshoot hemma hos henne och våra små charmtroll låg parkerade på front row.

Linn hade förberett en supergo lunch från Cafe Flora. Deras hembakade surdegsbröd med kyckling och mangochutney och en minst lika god hembakad kanelbulle. Har ni inte fikat där ännu, gör det! Linn som har fenomenal smak för inredning och diverse hade hottat upp fikat med Green Gates servetter, det är detaljerna som gör det! 🙂

Nu hör jag att Sigge vaknar upp i sin säng. Han tar igen all sömn som han vägrat de senaste fyra dagarna denna fredag förmiddag, helt slut lille man. =)

Senare ska ni få se i särklass årets LÄTT bästa festinbjudan! Jag är så taggad inför 14 april, då smäller det i Ljungskile!

//B

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s