Hello attitude!

Idag är en trött söndag. Igår hade vi mucho trevligt hos familjen Thylen trots melodifestivalomgången som sög BIG time! Det blev en sen kväll som inkluderade TP vinst till tjejerna mot killarna trots nickes ”lame” påstående att det skulle bli ojämna lag, trodde han hade större förtroende för sina manliga vänner… 😉

Sigge är ÄNTLIGEN feberfri (ta i trä). Istället har han skaffat sig en attityd. Tänk, attitydproblem vid 4 månaders ålder, var skall detta leda 😉 han vill inte komma till ro och sova, testar sina lungor till max. Gråter inte, men ger ifrån sig ljud som delfiner uppfattar de är så högfrekventa 🙂 lite kul också.

Idag har vi njutit av se fina vädret som bröt sig igenom tillslut och tog oss en långpromenad till Sigges farmor och farfar där vi fick lunch och jag klämde in en eftermiddags tupplur i soffan (obeskrivligt skönt)

Har fortsatt på temat läsa fackböcker. Har länge varit sugen på att läsa om några av mina böcker sedan studietiden. Har fått för mig att jag kommer uppskattat dom mer nu och med arbetslivserfarenhet kunna göra bättre kopplingar och därmed ännu bättre förståelse. Kunde inte låta bli att beställa en ny bok också som verka bra gällande PR.

Nu: Kärleken serverar söndagsmiddag med ett glas rött. Jag har köpt mini magnum till efterrätt. Mmmmmm..

Ha en go söndag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s