Vilket schema

Idag har det gått i ETT! Inledde dagen med att mamma kom på besök. Vi har inte sett henne på en månad då hon firat jul och nyår i Thailand. Så nu fick hon äntligen hänga med Sigge till badhuset. Vi tänkte tjuvträna lite innan babysimmet drar igång igen v3. Idag gick det faktiskt jättebra. Han klara hela 20 min, och anledningen till att vi gick upp var inget storgråt, utan snarare att han gäspa och vara nära att somna. 37 graders värme kan lätt trigga tröttheten.

Sedan bar det av hem till Barckarna för dagens träningspass. Idag måste ja ge mamma cred för träningen. Hon drog runt oss på en 5 km runda i solskenet. Peter var riktigt duktig, får vara ärlig och säga att jag var sämst. Fy fan va 10 kg extra och uppehåll på ett år gör med flåset, det är ingen walk in the park att hitta tillbaka igen, men det är bara att bita ihop. Sedan körde vi lite magträning och behandlade vad vi kallar vårt gemensamma problemområde :). Nästa pass är planerat på söndag och blir mest troligt det tidigare planerade bootcamp cirkelträning passet.

Därefter var vi väldigt hungriga och tanke var att lille Sigge skulle få gå på handboll för första gången, men tiden blev knapp och räckte inte till. Måste också införskaffa hörselkåpor till honom innan vi går. Istället veva mamma/mormor ihop en sen lunch och sedan vilade vi en timme innan det bar av till Barckarna igen med Robban, Jossan & Nils för lyxmiddag och nya TP med frågor från 2011, riktigt skoj!

Kom precis hem och ligger nerbäddad, oförskämt pigg. Men kommer inte ha några problem med att falla i sömn, är inte min svaga sida direkt. Men bäst att släcka lampan och ladda batterierna, för imorgon är det ett minst lika hektiskt schema, med husvisning, kalas hos ”svärmor”, vinkväll med tjejerna och mamma & syster på besök.

Håller tummarna för lika fint väder som idag!

20120107-023835.jpg

20120107-023858.jpg

En trött kille efter babysim och mat.

//B

Annonser

3 reaktioner på ”Vilket schema

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s