Vilken start…

Idag skulle vi kört vårt andra träningspass men jag fick helt enkelt ställa in på grund av ohälsosam träningsvärk. Mina vader is killing me! Det blev verkligen inte bättre efter gårdagens power promenad med Kimen, snarare 10 ggr värre. Fick ett sms 02:30 inatt av Peter som va uppe och gjorde välling åt Agnes som löd ”Aj aj aj….” tror han har lite ont han med. Så vi sköt på träningen en dag. Imorgon kör vi och då har vi fått tillskott i gruppen, min mamma gästspelar och plockar med sig löparskorna. Även hon ska springa Göteborgsvarvet i år.

Men först skall jag och mamma in och bada med Sigge på badhuset, då de alltid har värmt upp bassängen på fredagar. Imorrn kan vi välja mellan hela tre badbyxor, nu när vi bytt storlek och fått en HEL drös med coola kläder i nästa storlek.

20120105-210206.jpg

Herrejösses vilken tur vi har som får låna så mycket fina kläder av alla föregående trendiga killkompisar som växt ur dom. Dags att skeppa resterande av stl. 56 vidare till lille Mille.

Idag fick vi äntligen träffa lilla Ebba och mamma Linn. Söt som socker va hon och mamma såg fin och välmående ut. Vi tog en fika på Kärrstegens i vanlig ordning. Ryktet spred sig och pappa Niclas lade i en mobil beställning på serrano skinka. Jag kompletterade även med deras goda brie och chili oliver. Så nu har avnjutits en tidig fredagsmys framför idrottskrönikan.

20120105-205905.jpg

//B

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s