Aj aj ooh

Nu är vi igång med träningen jag och Peter Player, som han kallas i internt sällskap, mestandelen med en ironisk ton 😉 hehe. Om jag av någon anledning glömde gårdagens pass så blir jag påmind varje gång jag gör minsta lilla rörelse. Det smärtar något så pass i vader och lårmusklerna så att det är ohälsosamt, Gött!

Passet såg ut som följande:

Jag värmde upp med 25 min på Nickes mammas walking maskin, eller vad den kallas. Peter värmde upp med ett ordentligt intervall roddpass.
(5 min uppvärmning i jämn takt, därefter 1 min då man måste hålla sig över 30 watt, för att sedan maxa i 20 sekunder, följt av 1 min över 30. Totalt skall man göra 10 maxintervaller och därefter 3 min nedvarvning, så totalt blir det 20 min på rodden)

Därefter gjorde vi ett antal övningar ihop.

Mage – 2×30 situps samtidigt där vi varannan gång lämnar över en 5 kg medicinboll. Vi gjorde ett set statisk magträning, 1 min där vi satt i sit up läge och lutade oss bakåt så långt vi kunde.

Rygg – 2x 30 rygglyft med händerna utsträckta framför med en lätt hantel. Samt 1x 1 min rygglyft dynamiskt 30 sek och 30 sek statiskt med både ben och armar i luften.

Lår – Sumosittaren – gör klassiska sumobrottar rörelsen ståendes mitt emot varandra. Viktigt att ”sätta” sig så benen är så nära som 90 grader i knäna för att sedan resa sig och ett av benen följer med upp emot armbågen. Samtidigt bollar vi en 5 kg medicinboll mellan varann. Detta görs 3 x 1 min.

Vader – Tålyft 3 x 1 min på en liten upphöjning som en dörrars eller liknande.

Peter avsluta med tre set ordentliga armhävningar, medan jag hoppa på rodden för att köra ett intervall pass, halvvägs igenom slets roddsnöret av så det blev lite kortare för mig. (det tackar vi för) 🙂

Jag är grymt nöjd med vårt pass!

Peter hade lite funderingar på hur han skulle ta sig ner till duschen på nedervåningen och slutsatsen blev att handlöst kasta sig ner för trapporna…:/

Imorgon är det dags igen och då kör vi ett Bootcamp cirkelpass 8 övningar, kommer bli svettigt.

Idag tog jag en ordentligt powerwalk med Kimen, upp för backar och högt tempo, var genomsvett och helt färdig när jag kom hem. Kändes som träningsvärken var 10 ggr värre efter duschen.

Men som sagt gött att vara igång!

20120104-194220.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s